ZINCARE.RO
PREZENTARE
 
 
 
 

  SC ZincElectro SRL

  Baicoi Jud. Prahova
       Str. Republicii nr. 9
      (in incinta Camexip SA)


  Tel. 0723 330 626        D-na Mihaela Dutescu

        
  site@zincare.ro
 

 

 

    Zincarea electrolitica este un procedeu folosit la scara larga pentru protejarea materialelor feroase impotriva coroziunii.

    In prezenta umiditatii, reactia electrochimica prezenta la granita dintre fier si zinc, datorita potentialului electrochimic pozitiv superior al fierului fata de zinc, duce la o protectie anticoroziva, prin dizolvarea treptata a metalului de protectie.

    ZincElectro poate executa operatia de zincare in tamburi (pentru produse de dimensiuni mici) cu costuri avantajoase sau la rama . Linia de zincare semiautomata este compusa dintr-o serie de 18 posturi de lucru, dimensiunea bailor fiind de 2000 x 1000 x 750 . Pasivarea este alb- azuriu.

    Modernizarea liniei din orasul Baicoi, cu ajutorul consultantilor de la Metallchemie Austria, a ridicat productivitatea liniei la circa 5000 mp / luna, iar tamburii de constructie robusta asigura o incarcare a liniei de circa 50 tone / luna.

    Pretul este de 0.26 RON / dm2 ( fara TVA ). Pentru relatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723 330 626.

 

 

 
 

Site realizat de Web Style Expert